Kennis, communicatie, behandeling & begeleding

Kennis, communicatie & behandeling en begeleiding

Meesters in Mondzorg® is een kennis- en communicatiebureau dat de wetenschap duidt en vertaalt naar begrijpelijk Nederlands enerzijds en anderzijds behandelen en begeleiden we ook particulieren. Hiermee maken we de mondzorg voor iedereen begrijpelijk en is het voor iedereen mogelijk om een gezonde mond te hebben.

Onze basis is altijd de wetenschap, aangevuld met de diverse richtlijnen zoals die er in de mondzorg zijn. Protocollen en richtlijnen zijn er om de behandelaar te ondersteunen, maar het kan soms voorkomen dat ze niet helemaal duidelijk zijn of dat het onduidelijk is hoe je ze kan toepassen.  Daar kan Meesters in Mondzorg je bij helpen.

 

Wat we doen

We geven trainingen over de mondzorg aan zowel bedrijven/organisaties als particulieren,  geven bedrijven/ organisaties vakinhoudelijk advies over mondzorg en alles wat daarbij hoort, schrijven teksten, ondersteunen scholen en consultatiebureaus bij het opzetten en uitvoeren van lessen en beleid omtrent mondzorg en voeding en we begeleiden en behandelen particulieren om hun mond zo gezond mogelijk te laten zijn.

Er zijn veel mondverzorgingsproducten te koop en er zijn veel tegenstrijdige adviezen. Daardoor kan het onoverzichtelijk worden: wat is nou het beste product en wat zegt de wetenschap?

Een gezonde mond is voor iedereen haalbaar, maar dan moet je wel weten hoe. Daar helpen we mee.

 

Heb je interesse, kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact op via info@meestersinmondzorg.nl

Maak meteen een afspraak voor een eerste consult

Maak meteen een afspraak voor een eerste consult